Kemal Türksoy Haberleri

Kemal Türksoy haberleri ve güncel Kemal Türksoy gelişmeleri, Kemal Türksoy ile ilgili tüm video, Kemal Türksoy fotoğrafları ve Kemal Türksoy haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldal İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy Cuma namazı öncesinde Merkez Ulu Camii'nde  cemaate hitaben yaptığı vaazda önemli mesajlar verdi.

GÜNCEL

Kemal Türksoy, yılbaşı öncesi vatandaşların kötü alışkanlıklardan uzak durması ve israftan kaçınması gerektiğini söyledi.

GÜNCEL

İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy öğrencilere  Cumhuriyetimize Giden Yolda verilen mucadeleyi anlattı ve şehitlerimiz için okunan hatmin duasını yaptı.

GÜNCEL

Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy, Cuma vaazında "Bizlere bir vatan bırakan  Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyoruz." dedi.

GÜNCEL

Türksoy, Personelden Sorumlu İl Müftü Yardımcısı görevine atandı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy,  "Lozan Antlaşması'nı anlayabilmek için Hz.Peygamber'in imzaladığı Hudeybiye antlaşması ve KKTC Barış Antlaşması'nın önemini anlamak...

ZONGULDAK

Zonguldak il Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy, alevilerin 12 gün sürecek orucu hakkında açıklama yaptı.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Müftü Vekili Kemal Türksoy, kurban kesimi hakkında bilgiler verdi; "Kurban ibadeti, fakire değil zengine vazifedir." dedi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Müftü Vekili Kemal Türksoy ; dini bayramların tatil olmadığını, bayramlarda tatile değil ailelerin ziyaretine gidilmesi gerektiğini söyledi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun'un hacca gitmesi sebebiyle, yerine Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy vekalet edecek.