Harun Akın Zonguldakspor'a başarı diledi

TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bugün Kırklarelispor ile karşılaşacak.

Bu önemli maç öncesinde  22.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Harun Akın, Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir ile bir araya geldi. Harun Akın,  Zonguldak Kömürspor'a başarı diledi.
Harun Akın yaptığı açıklamada, her şeyden önce bir fanatik bir zorla spor taraftarı olduğunu belirterek şunları söyledi;

"Ben her şeyden önce Zonguldakspor'un fanatik bir taraftarıyım. Gerçekten bütün deplasmanlarına giden taraftar grubunun içinde yer aldık. Sonra tabii siyaset, ticaret... Zonguldak'ta doğduk, büyüdük. Tabii Zonguldakspor'un şu andaki durumunu gerçekten bu, yani durumu derken ligdeki durumunu izliyoruz.
Ancak Zonguldakspor'un  geçmişi ve şanlı tarihi bu işlerin altından kalkabilecek güce sahiptir. Ben Zonguldakspora başarılar diliyorum. Zonguldakspor'un her zaman yanında olacağım." dedi.

Akın ayrıca, "Şenol hocamın da bu fedakarlığını tebrik ediyorum. Gidiyorsun, geliyorsun, dertleniyorsun. Evet Şenol hocamızın Zonguldakspor aşkını heyecanla izliyoruz."" dedi.
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir'de Harun Akın'a desteğinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Kaynak: Ercan Demir