Başkan ve Başkan Adayı Kamil Altun, Subatan Mahallesi’nde kahvehanede mahalle sakinleriyle buluştu, 5 yılda yaptıklarını anlattı. Kamil Altun ayrıca önümüzdeki dönemde hayata geçireceği projelerin Slayt gösterisi eşliğinde tanıtımını yaptı destek talep etti.

Kilimli Belediye Başkanı ve AK Parti kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun, 5 yılda 9 mahalle 249 cadde ve sokakta hizmet hareketi başlatarak vatandaşların tükenen umutlarını yeniden yeşerttiklerini söyledi.

20 yılda yapılamaz denilen hizmetleri 5 yılda yaptıkların ifade eden Kilimli biBelediye Başkanı ve AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun şunları söyledi:

"5 YILDA 100 BİN METREKARE PARKE, 30 BİN TON ASFALT DÖKTÜK"

“5 yıldan beri var gücümüzle bu memleketin çevresini geliştirmek, mahallemizdeki yolların iyileşmesini sağlamak için, Ankara'ya bakanlıklar gittik Şimdi 5 yılda ne yaptık? Kamil Altun ne yaptı Kamil mi yaptı? Devlet yaptı? deniliyor. Evet. Devlete yaptırdık. Kendim de yaptım ekibimle beraber devletimize yaptırdım.
20 yılda yapılamaz denilen hizmetleri sadece 5 yılda yaparak ilçemizi baştan sona inşa ettik.
5 yılda 9 mahalle 249 cadde ve sokağımızda hizmet hareketi başlatarak vatandaşlarımızın tükenen umutlarını yeniden yeşertik.

"Tüm mahallelerimizde doğal gazı  yüzde 99 getirdik"

Bizim dönemimizde 100 bin metrekare parke döşedik. Kilimli Belediyecilik tarihinde böyle bir rakam yok. 
30 bin ton asfalt döktğk. Kilimli Belediyecilik tarihinde böyle bir rakam yok. Bu bizim dönemimizde oldu. Mahallelerimizin ana yollarını hepsini asfalt yaptık, yapmaya devam edeceğiz. 

Dere ıslah projesini gerçekleştiriyoruz. 
Tüm mahallelerin kanalizasyonları dereye akıyor normalde. Kanalisazyon arıtma tesisininhayata geçireceğiz.

İlçemizenerkek ve kız yurdu yaptırdık. Şu anda 550 öğrenci evladımız yurtlarda barınıyor öğrenim görüyor .

Belki 20 milyon lira belediyemizin cebinden çıkmadı. Allah razı olsun. Murat Kurum bakandan. Kaç kere gittiysek hiç bizi kırmadı Sivil araçlarımız 5 tane.  2 tane çöp toplama aracı, 1 kepçe, 1 hafriyat kamyonu, 1 süpürme aracı. Kilimli Belediyesi'nin cebinden çıkmadan Çevre Şehircilik Bakanlığı'na gittiysek Talebimiz kabul gördü araçlar hibe edildi belediyemize.

700 tane TOKİ konut yapacağız kilim niye kapalı spor salonu yapacağız millet parkı projesini hayata geçireceğiz”

Muhabir: Ercan Demir