Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da Kilimli seçim ofisinde gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.
"Bizim üç tarafımız denizlerle çevrili ama maalesef dört tarafımız da hainlerle çevrili." diyen Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, millet ittifakının PKK ve HDP ile açık açık işbirliği içerisinde olduğunu belirterek "Bunu kabul etmeniz kesinlikle mümkün değil" dedi.

Başkan Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere büyük bir önem verdiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili listesinin mükemmel olduğunu ve 4 milletvekilini de Ankara'ya TBMM'ye  göndereceklerini ifade eden Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, gençlere şu şekilde hitap etti:

"MİLLET İTTİFAKI AÇIK AÇIK PKK İLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR"

"Açık açık HDP ve PKK ile ortaklık yapıyorlar. Diyebiliyorlarmı ki HDP PKK'ldır, PKK HDP'dir hayır. Kemal Kılıçdaroğlu diye biliyor mu, Temel Karamollaoğlu diyebiliyor mu, Babacan diyebiliyor mu hayır. Yani kendilerince paylaşmışlar devleti resmen Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı yapacaklar hepsi. HDP ye içişleri bakanlığı verecekler. Böyle bir rezalet olabilir mi. Binlerce insanımız teröre kurban gitmedi mi, bunların kemikleri sızlamayacak mı ,nasıl buna müsaade edeceksiniz, nasıl gönlünüz razı olacak. Yani ben buradaki hemşirelerimize de inanamıyorum ya. Bu kadar mı gözünüz kör oldu.

"MİLLET İTTİFAK'NIN YAPILANLARI YIKMAKTAN BAŞKA HİÇ BİR PROJESİ YOK"

Hiçbir projeleri yok tek dertleri Cumhurbaşkanı gitsin.  Biz daha iyisini yapacağız deyin, siz 250 metre uçak gemisi yaptınız Biz 500 metre uçak gemisi yapacağız deyin, siz doğalgaz buldunuz biz petrol bulacağız deyin, duble yol yaptınız  biz triplex yol yapacağız deyin. Sayın Cumhurbaşkanımız 2002'de gelirken hedeflerini açıkladı ben o zaman lisede öğrenim görüyordum. 2023, 2071 hedefi. Ülkemizde daha önce böyle bir proje açıklayan olmadı. Lisede okurken Sayın Cumhurbaşkanımızı hayranlıkla izlerdim ne kadar Ufku geniş, ne kadar hedefi büyük derdim.
Millet ittifakının bu memleketi iyi bir yerlere getirme ve bu memlekete değer katalım diye hiçbir dertleri yok. 

"AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ LİSTESİ MÜKEMMEL"

Seçimlere 29 gün kaldı ve çok iyi çalışmalıyız.
Sayın cumhurbaşkanımızı tekrar cumhurbaşkanı olarak seçtirmek ve Ak partimizi mecliste çoğunluk sağlayacak şekilde kazandırmak için çok çalışacağız.
AK Parti milletvekili sıralaması gerçekten çok muazzam çok isabetli bir milletvekili listesi oldu. Muammer Avcı Zonguldak'ın sorunlarını yakından bilen ve Merkez bölgemizin 1.sıra milletvekili adayı. Ereğli'den Saffet Bozkurt 2. sıra milletvekili adayımız. Kendisi oy patlaması yapacaktır. 3. sıra da vadi bölgesi Çaycuma Devrek Gökçebey Ahmet Çolakoğlu aday ve ardından da Necdet Tıskıoğlu adayımız. Yani Ahmet Çolakoğlu ve Nejdet Tıskollu'nun 3. ve 4. sıradan aday gösterilmesi çok çok iyi oldu.


"DİĞER SİYASİ PARTİLER VADİ BÖLGESİ'Nİ YOK SAYDILAR"


Diğer partilerin özellikle vadi bölgesinde hiçbir adayı yok. Diğer partiler vadi bölgesindeki seçmenlerin yok saydılar. Diğer siyasi partiler Zonguldak'tan olmayan kişileri Zonguldak'tan aday gösterdiler. Dışarıdan gelen adaylar Kilimli'yi nereden bilecek. Karadon müessesesi desek nerede o diye bize sorar.


"ZAMANINDA ÜRETTİĞİMİZ UÇAKLARI TOPRAĞA GÖMDÜLER ŞİMDİ DE AYNI ŞEYİ İSTİYORLAR"


Zamanında ürettiğimiz uçakları toprağa gömdürdüler. Güçlü bir devlet olsak bunlara müsaade eder miydik zamanında.
Sayın Cumhurbaşkanımız yapılan hizmetlerin arkasına dimdik duruyor ve bizlere güç veriyor. 2018 yılında ben gençlik kollarından geldim, gençlik kollarında görev aldım daha sonra belediye meclis üyesi oldum hep belediye başkanı olmak hayalindi. Cumhurbaşkanımıza yakından takip ediyoruz ve Cumhurbaşkanımız hep diyordu ki gençlere büyük önem veriyorum diyordu gençlerin önünü açacağız diyordu gençler artık siyasette bulunacak ülkeyi artık gençler yönetecek diye bizleri hep cesaretlendirdi. 2018'de baktım milletvekilleri listesi açıklandı Türkiye genelinde bakıyorum teşkilatın içerisinden, bakıyorum gençler çok fazla ağırlıktaydı ne kadar güzel.
Ben normalde 2024 yılında belediye başkanı adayı olmayı hedefliyordum Cumhurbaşkanımızın gençlerinin önünü açması ile birlikte dedim ki kendi kendime benim şansım gerçekten çok yüksek ve 2019'da aday olmaya karar verdim. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın bir gençlere vermiş olduğu cesaretle ben aday oldum. Benim meclis üyeliği olma hayalimi geriye çekmeme sebep oldu.


"UÇAK GEMİSİNİ BALIK TUTMAK İÇİN YAPMADIK HERHALDE"

Şimdi ne diyorlar saçma sapan uçak gemisi yapıldı nerede kullanacaklar ne için yapıldı, e tabi ki balık tutmak için yapılmadı bu gemi açık denize çıkacaksınız bu bir güçtür. Şimdi Amerika Birleşik Devletleri kaç bin kilometre öteden uçak gemisini göndererek güç gösterisinde bulunuyor.
Türkiye dünyada kendi uçak gemisini üretebilen 5 ülke oldu. Çok önemli bir olaydır bu. Sen gitmişsin kıtalar arası uçak gemini yapmışsın operasyon kabiliyetin artmış  bu övünülecek bir durumdur.


"ÜÇ TARAFIMIZ DENİZLERLE, DÖRT TARAFIMIZ DA HAİNLERLE ÇEVRİLİ"

Bizim üç tarafımız denizlerle çevrili ama maalesef dört tarafımız hainlerle çevrili.
Bir taraftan bakıyorsunuz PKK, YPG Güneydoğu'dan saldırmaya çalışıyor. Bunu savunma sanayimizin gelişmesi ile durduruyoruz terörü önlüyoruz.
Ürettiğimiz iha'larla siha'larla savaş tarihini  değiştirdik. Türkiye çok hızlı bir şekilde kendini bulmaya başladı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz