Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi’ne atanan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya için Polis Evi’nde veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Kamu Personeli katıldı.

KOZLU BELEDİYE BAŞKANI KERİM YILMAZ, VEDA ŞARKISI SÖYLEDİ, KAYMAKAMIN EŞİ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI...

Gecede duygulu anlar yaşandı. Kozlu’ya ilk geldiği günkü açıklaması ve sonraki yıllarda yapılan çalışmaların ve görüntülerin yer aldığı slayt gösterisi ilgiyle izlendi. Gecede ayrıca müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Gecede Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve davetler tarafından Kaymakam Ahmet Karakaya’ya hediyeler takdim edildi.

Duygulu anların yaşandığı gecede Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz konuşmasına veda şarkısı söyleyerek başladı. Kozlu Kaymakamı'nın eşi gözyaşlarına hakim olamadı.

YILMAZ: KOZLU’YA BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPTIK. ONU HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ...

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz yaptığı konuşmada, “Kuruluşundan bugüne kadar Kozlu’muzun Kurucu Kaymakam olarak görev yapan Kozlu’muzun ilk ve tek Fahri hemşerisi Kıymetli Kaymakam'ımız Kozlu acısıyla tatlısıyla çok güzel hizmetlere imza attı. Kendisinden Allah razı olsun, diyoruz. Hepimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. Sonuçta bir görevdir ve tayin oldu ama gerçekten biz kendisinden razıyız. Kozlu halkı olarak, belediye olarak kendisinden razıyız. Kozlu birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel hizmetlere imza atıldı kardeşçe dostça çok güzel şeyler yaptığımıza inanıyoruz kendisine hepimiz huzurunda teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

AHMET KARAKAYA: HAKKINIZI HELAL EDİN...

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya da çok teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi;

‘’26 Ağustos'ta 2013 yılında göreve başladım göreve başladığımızda çok eksikliklerimiz vardı ama bir şeyimiz tamamdı vatandaşımıza ve devletimize olan inancımız tamdır. Belediyemizde çalışma arkadaşlarımızla muhtarlarımızla sivil toplum kuruluşlarımız basın mensubu arkadaşlarımızla hızlı bir şekilde ilçenin oluşumu noktasında çalışmaları sağladık ve çok şükür iyi bir noktaya geldik. Yeterli mi elbette ki daha da ileriye gitmesi gerekiyor. Ondan şüphe yok. Şöyle geriye dönüp baktığımızda 5 yıl 2 hafta olmuş yani 262 hafta ve 1820 gün dile kolay kamu görevlileri olarak bir daha çok uzun süre görev yapmıyoruz atandığımız yerlerde bunun çeşitli sebepleri ve gerekçeyle var ancak ben Kozlu da mümkün olmadığını, mümkün olduğu süreyle kaldım bunu kendi isteğimle kendi ağzınla daha yaptım bunu belirtmek istiyorum.Geriye dönüp baktığımızda yapılan çok işler var ama yapılamayan da çok şey var. Ama ben burada çok dostumuz çok kardeşimiz olduğuna inanıyorum. Ben şunun bilinmesini istiyorum bir vatandaşımızın bir sorunu varsa ya çözmemiz gerekir ya da vatandaşımıza neden bunu yapamayacağımızı anlatarak gönlünü almamız gerekir hep koşuşturma hep bu pratik ve hareket etmeye çalıştım ve neredeyse hiçbir zaman da pişman olmadık. Sonuçta bir vatandaşın ve milletimiz için görevi yapıyoruz. Buradaki tüm kamu görevlileri harfler özel kuşlardaki görevlerde vatandaşımız için varız. Bu çerçevede Ben İlk geldiğimiz günden itibaren bize kucak önceki Belediye Başkanı'mız Rahmetli Ertan Şahin Başkanı'mıza, Kerim Yılmaz Başkanı'mıza. Şu an birlikte güzel işler yapmaya çalıştığımız bıraktığımız İl Genel Meclisi Başkanı'mız ve İl Genel Meclis Üyelerimize çok değerli Belediye Meclis Üyelerimize il ve ilçe müdürlerimize değerli muhtarlarımıza bütün çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkürü bir borç biliyorum. İki değerli Valimiz ile çalıştım ve her biri birbirinden değerli kişilerdir. Hizmet aşk ile yanan kişilerdi. Bizim motivasyonumuzu her daim canlı tuttular. Sayın Malatya Valimiz Ali Kaban Beyefendi ve şu anki Sayın Valimiz Ahmet Çınar Beyefendi ben onlara da Kozlu’ya olan desteklerinden dolayı bir teşekkürü borç biliyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin her zaman size kapım gönlüm açık olacak sağolun var olun.’’

Yemek davetlilerin Kaymakam Karakaya ile çektirdikleri resimlerle son buldu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi