Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla iftarda buluşan Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, "Kilimli hepimizin ortak paydasıdır" dedi.


Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun,  siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlara yönelik iftar düzenlendi.
Belediyeye ait Paflagon Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına katılım çok yoğun oldu.
Kilimli belediye başkanı Kamil altın kilimin ortak paydaları olduğunu ifade etti
Ayrıca Kilimli de misafir edilen depremzedelerin teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Kamil Altun şunları söyledi;


"Başı rahmet ortası marifet sonu cehennem azabından Kurtuluş olan ramazan-ı şerif'imizin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eder inşallah. Evet hepimizin ortak paydası Kilimli ortak paydası kiliminin gelişmesi ve büyümesi olan ortak paydası kilimdeki gençlerimizin bireylerimizin daha iyi şekilde yaşamlarını sürmesini sağlamak amacı olan tüm siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız bir arada. Bu sene bu iftarımızın ikincisini düzenliyoruz ve bizleri kırmayarak geldiğimiz için hepinize teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce ülkemiz Asrın deprem felaketini yaşadı. Hepimiz seferberlik haline deprem bölgesine koşturduk yardımlar getirdik onların acısını paylaşmaya çalıştık. Ben şunu gördüm 7'den 70'i herkes çok büyük özveriyle yarından deprem bölgesine ulaşması anlamında çok büyük bir özverle çalıştınız.
Ben sizi hepinize teşekkür etmek istiyorum. Tüm depremzedelerlr karşılaştığımızda bize misafir ettiği depremzedeler sanki hepsi ağız birliği etmişçesine şunları ifade etmekteler. Rabbim hepimizi korusun tabii ki de kimsenin başına böyle vermesin bir acı felaket sizlerin başına da böyle bir felaket gelse inanın biz sizler gibi Kilimlililer gibi biz yapamazdık. Kilimliler gerçekten çok büyük bir özveri ile bizlere ev sahipliği yaptılar bizleri kucakladıkar. Herkese teşekkür ediyorlar ve onların bu teşekkürlerini ben sizlere herkese buradan iletiyorum. Tüm siyasi parti teşkilatlarına kooperatiflere dernekleri gösterdikleri ilgi ve çalışmalar için çok teşekkür ediyorum.
Programlara da katıldığın için hepinize teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz