Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi ve 23. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, eşi Saime Toptan ve Yazar Filiz Tosyalı ile
birlikte çeşitli etkinliklere katılmak üzere Zonguldak’a geldi.
Köksal Toptan Bugün Mehmet Çelikel ve Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi’nde bir dizi etkinliklere katılacaklar.
Köksal Toptan saat 11.00-12.00 saatleri arasında eşi Saime Toptan ve Yazar Filiz Tosyalı ile öğrenciler ile birlikte bir araya geldi.
12.30-13.45 saatleri arasında Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşma ve çay saati etkinliğine katıldı.Yayla Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinden Aperatif Sunumu gerçekleştirildi.
Köksal Toptan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan etkinliklerin programı şöyle:
13.45 14.00 arası:Resim Sergisi’nin gezilmesi,Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan rölyef sergisi.
14.00-15.30 Söyleşi Programı:
Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonu’nda
Saime Toptan’ın moderatörlüğünde Yazar Filiz Tosyalı ile “Sosyal Sorumluluk” temalı söyleşi.
PROGRAM AKIŞI
Saygı Duruşu- İstiklal Marşı.Selamlama Konuşması.
Okul Korosunun Gülpembe Şarkısını İcrası.Video Gösterimi.
“Sosyal Sorumluluk”temalı söyleşi.
Kapanış






