Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. 

Zonguldak İlinin en büyük spor salonunun Kozlu İlçesine yapılacağını müjdeleyen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, 6 ay içinde tamamlanacağını belirtti. 

Kozlu kent merkezinde kaldırım ve kent meydani çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Bektaş, 50 yıllık mezarlık ihtiyacının da giderildiğini belirtti.  

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş; “İlçemize 1500 kişilik  spor salonu ihalesi yapılmış olup  önümüzdeki günlerde yapımı başlanıp 6 ay gibi kısa bir sürede bitirilecek olup ilimizin en büyük spor salonu ilçemize kazandırmış olmanın sevincini vatandaşlarımıza müjdelemek isterim. 

"KALDIRIM ÇALIŞMALARI BİTİMİNE AZ KALDI"

çarşı içi kaldırım yapım çalışmalarımız aralıksız devam etmekte olup  en kısa sürede bitimi tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.   

"VATANDAŞLARIMIZIN GÜZEL ANILAR BİRİKTİREBİLECEĞİ KENT MEYDANI İÇİN İLK KAZMAYI VURDUK"

kent meydanı yapımı için tüm hazırlıklarımız tamamlanmış olup ilçemize yakışır kent meydanı yapımına başladık. en kısa sürede kent meydanımız tamamlanmış olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. 

YOL SORUNU MAHALLELERİMİZDE TARİH OLUYOR

ilçemizde doğalgaz  ve altyapı çalışmaları nedeniyle yapımına başlayamadığımız mahalle yolları için  asfalt çalışması önümüzdeki ay itibariyle başlayacak yolup tüm mahallelerimizde asfalt serimi yapılacak şekilde hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. 

"İLÇEMİZİN GELECEK 50 YILLIK MEZARLIK İHTİYACI KARŞILANIYOR"

güney mahallesi İncivez mevkii ve merkez mahallesi Askeritepe'de 1. etap mezarlık yapımı tamamlanmış olup 2. etap  ve 3. etap mezarlık yapımına başlanarak ilçemizin gelecek 50 yıllık mezarlık ihtiyacı karşılanmış olacaktır” dedi.  

Haber: Seda Fidan 

Editör: Oğulcan Öz