GÜNCEL

KURUCAŞİLE YOLUNDA ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR...

MİLLETVEKİLİ TUNÇ KURUCAŞİLE YOLUNDA 3150 METRE UZUNLUĞUNDAKİ TÜNEL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Kurucaşile yolunda inşaat çalışmaları hızla devam eden T-5 tünelinde, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte incelemelerde bulunarak, çalışanlara kolaylıklar diledi.

 Kurucaşile yolunda 5 tünelden biri olan Şeyhler Köyü'nde inşaat çalışmaları devam eden 3150 metre uzunluğundaki T-5 tünelinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Milletvekili Tunç, Bartın-Kurucaşile yolunda dev yatırımlara imza attıklarını söyledi. Bartın-Kurucaşile arası 60 kilometrelik yolun tamamlandığında 46 kilometreye düşeceğini belirten Milletvekili Tunç, 13 kilometre gidiş 13 kilometre dönüş toplam 26 kilometre uzunluğunda 5 adet tünel inşa edilmiş olacağını, tünellerden Çakraz ve Cumayanı tünellerinin tamamlandığını, Dizlermezeci tünelinin devam ettiğini, Karaman ve Tekkeönü tünel inşaatlarına da başlandığını söyledi. Tunç, Bartın-Kurucaşile yolunun toplam 1 milyar 550 milyon liraya malolacağını sözlerine ekledi.

Milletvekili Tunç, dev yatırımlar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Bakanlarımıza ve  teşekkür ediyorum.”dedi.