İlimizde faaliyet gösteren Evrensel Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Eğitim Derneğ, Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile görüşüp taleplerini iletti.

Başkanlığını Mehmet Yaman, İkinci Başkanlığını Şekip Günaydın ın yaptığı dernek yönetimi, bir süredir Zonguldak ta uyuşturucu ile mücadele ve madde bağımlılığına karşı toplumun bilinçlendirilmesi adına eğitim çalışmaları yapıyor.

İçlerinde Ak Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Günaydın ın da yer aldığı yönetim kurulu üyeleri ile birliikte yaptığı Ak Parti ziyareti sırasında İl Başkanı Mustafa Çağlayan a ilimizde acilen AMATEM (Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi) kurulması için Hükümet nezdinde girişimde bulunmasını talep etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan da, ^derneğin toplumumuzu ve özellikle gençlerimizi tehdit eden madde bağımlılığına karşı çok önemli ve takdir edilecek bir görev ifa ettiğini belirterek, karşılıklı istişarenin faydalı olduğunu, dernek yönetiminin taleplerinin ilgili makamlara iletileceğini söyledi.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz