Şike iddiaları nedeniyle  soruşturma başlatılan Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçı ile ilgili TFF Etik kurulunun bir açıklama yapmaması Zonguldak Kömürspor taraftarının tepkisine neden oluyor. 
Zonguldak Kömürspor taraftarı sesini Türkiye'ye bir kez daha duyurmak için Pazar günü büyük bir yürüyüş yapacak.
Merkez, ilçe, belde, ve köylerden gelecek olan taraftarlar madenci arasında toplanıp sloganlar eşliğinde Valilik Binası önüne kadar yürüyecekler. 
Ayrım gayrım yapmadan tüm Zonguldaklıları yürüyüşe destek vermeye davet eden
Şükrü Öztürk birlik beraberlik çağrısında bulundu. 

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk bu meselenin şehrin Onur meselesi olduğunu belirterek Pazar günü yapacakları yürüyüşe herkesi davet etti. Bu işin ayrımı gayrımı olmadığını belirten Öztürk yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi;
"Bu bir futbol takımının mücadelesi  değil. Şehrin Onuru, Şerefi ve haklarının savunulması mücadelesidir. 26 Mayıs Pazar günü saat 15:00'de Madenci Anıtında bu şehri seven ünvânı ne olursa olsun  Belediye Başkanları, Milletvekilleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları, Sivil toplum örgütü üyeleri, dernekler, resmi kurum ve kuruluşlarda görev yapan daire müdürleri ve çalışanları, amatör sporcular tüm ve taraftarlarımızı bekliyoruz. 
  Herkesi bu Şehrin haklı davasında birlik olmaya çağırıyoruz. Bir Şenlik havasında geçecek olan yürüyüşümüzün kimseyi hedef almadan, kimseye kötü söz söylemeden bu konuda bir an önce kararın verilmesi ve Emekçi Madenci Şehrimizin istediği zaman nasıl birlik olduğunu göstermek amacıyla yapıldığını tüm Ülkeye göstermek İçin Haydi Zonguldak Haydi Tüm İlçeler Bir Bütündür Zonguldak"
 

Muhabir: Ercan Aygün