Milliyetçi Hareket Partisi başkanı Mustafa Öztürk ve Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli ilçe başkanı Vedat Savaş, Çatalağzı belediye başkanı Yavuz Palabaş ve 5 Çatalağzı meclis Üyesi, 2 Muslu belediye meclis Üyesi ve 2 Zonguldak belediye meclis üyesi Merkez Seçim Kurulu'na gitti.
Meclis üyeleri mazbatalarını ilçe Seçim kurulu  müdürü Eren Şahin’den alırken, belediye başkanı Yavuz Palabaş’ın Mazbatasını ise ilçe Seçim kurulu hakimi Yakup Kaya verdi.

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, “ Üç aylık seçim süresi sonunda Çatalağzı Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz Zonguldak meclis üyemiz meclis üyelerimizle beraber adliyeye gelip mazbatalarımızı aldık.  Allah Zonguldak'ımıza vatanıma, milletimize, bayrağımıza hayırlı, uğurlu eylesin inşallah. Teşekkür ederim.“ dedi.

Çatalağzı Belediye Yavuz Palabaş da, “Rabbim bize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin. Teşkilat başkanlarımız il başkanlarıma meclis üyelerimizi bu süreçte bize verdikleri destek için çok teşekkür ederim. Çatalağzı hemşehrilerimize de şunu söylemek isterim. Hak ettikleri hizmeti özledikleri hizmet, bekledikleri hizmet bizle beraber gelecek inşallah. Bize güvenmeye devam etsinler. hepsini çok seviyorum” dedi. 

Muhabir: Ercan Demir