Ettiği dansla sosyal medyada gündem ve eleştiri konusu olan Memleket Partisi Zonguldak 5. sıra milletvekili adayı  Cem Saygı, parti yöneticileri ve partisinin milletvekili adayları tarafından zorla istifa ettirildiğini öne sürmüştü. 
Cem Saygı, dün gece sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımlarla Memleket Partisi'ni karıştırdı. Milletvekili adayı, "Hakkımda İftiralar" başlıklı bir sohbet konusu başlattı. Binlerce insanın katılıp Saygı'yı dikkat dinlediği sohbet odasında Cem Saygı, parti içinde kendisinin tehdit edildiğini anlattı.


SES KAYITLARINI PAYLAŞTI
Memleket Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Mukadder Yalçın ve Uğurcan Akyıldız isimli bir şahsın kendisiyle kaba konuşmalarının da ses kayıtlarını paylaşan Saygı'nın, milletvekilli adaylığından istifa ettirilmeye yönelik çabalar sarf edildiği ortaya çıktı.
"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM... SORUMLUSU MUHARREM İNCE'DİR"
 Cem Saygı sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımla evinin önüne bir araç ile gelindiğini ve kendisine para teklifi edildiğini ancak kendisinin ölüm tehditleri aldığını öne sürdü. Saygı yaptığı paylaşımın açıklamasında; "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Muharrem İnce ve Memleket Partisi Genel Merkezi'dir" dedi. 


MUKADDER YALÇIN'IN KONUŞMALARI PES DEDİRTTİ 
Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Mukkader Yalçın'ın, partisi tarafından aday gösterilen Cem Saygı ile dalga geçer bir üslupla yaptığı telefon konuşması büyük tepkilere neden oldu. 
Kendisinin 1. sıra adayı olarak gösterilmesini beklerken genel merkezin kendisi 2. sıraya koyduğu Mukadder Yalçın'ın partisinin genç adayıyla konuşmasında; "Cahilsin bu konuda. İddialaşma, inatlaşma. Öyle şey olur mu?" sözleri karşısında Cem Saygı büyük hayal kırıklığına uğradı. 

(HABER MERKEZİ)

Editör: Oğulcan Öz