CHP Zonguldak Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul seçim çalışmalarına Devrek'te devam etti.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için ön hazırlıklarını tamamlayan milletvekili adayları ve parti teşkilatları Devrek Belediyesi'nin düzenlediği 2. Ulusal Devrek Safder Kartoğlu yarı maratonuna katıldı. Ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek 
çalışmalarını sahada sürdürüyor.
CHP 1. sıra milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz ve 2. sıra adayı Eylem Ertuğrul seçim çalışmalarına Devrek İlçesinde devam ederken Millet ittifakının projelerini ve kendi projelerini vatandaşa anlattılar.
Yavuzyılmaz; "Devrek İlçemizde milletvekili adaylarımız ve ilçe örgütümüzle birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. #SanaSöz esnaf kardeşim, bereketli günlerine yeniden kavuşacaksın. Millet İttifakı olarak hayata geçireceğimiz doğru politikalarla yeniden ayağa kalkacaksın!" dedi.
Ertuğrul ise; "Devrek belediye başkanımız Sayın Çetin Bozkurt'un düzenlediği 2. Ulusal Devrek Safder Kartoğlu yarı maratonuna, Devrek ilçe örgütümüz ile birlikte katıldık. #sanasöz #geliyorgelmekteolan #birleşebirleşekazanacağız #zonguldak" ifadelerini kullandı.
Haber: Seda Fidan

Editör: Oğulcan Öz