Milli Yol Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Levent Bahadır, Sinan Oğan'ın 2. turda Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemesi çağrısında bulundu.

2 turda Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri kazanacağını söyleyen Milli Yol Partisi  Merkez İlçe Başkanı Levent Bahadır, şunları söyledi: 


"2. TURDA ERDOĞAN KAZANACAK"

Milli Yol Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Levent Bahadır, "28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine biz vatan olarak, bayrak olarak, bayramın durduğu yerden bakıyoruz ve tabii ki onun için de Recep Tayyip Erdoğan diyoruz.
İlk tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olması gereken gibi olduğunu düşünüyorum çünkü milletin kafası gerçekten çok karışıktı halkımızın kafası çok karışıktı vatandaşlarımız geçim ve yaşam savaşına düşmüştü. Fiat Fiat artışları yaşanıyordu Tabii ki bunda devletimizin herhangi bir etkisi yok yakıt da enerjide elektrikte doğalgazda bütün ürünlerde çok ciddi zam geçişleri oldu. Tabii ki 28 Mayıs'ta yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanı seçiminde herkesin konuya Vatan ve bayrak'ın durduğu yerde ay yıldızın olduğu yerde duracağını düşünüyorum.Ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağını düşünüyorum".

"CHP, HDP'NİN DİLİNDEN KONUŞTUĞU MÜDDETÇE HEZİMETE UĞRAMAYA DEVAM EDECEK"

CHP'nin seçimlerde aldığı hizmeti değerlendiren milli yol Partisi merkez ilçe başkanı Levent Bahadır, "CHP HDP'nin yanında durduğu sürece HDP'nin dilinden konuştuğu sürece aynı şekilde hizmete uğrayacağını düşünüyorum" dedi.

"SİNAN OGAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I DESTEKLEMELİ"

Sinan Oğan'ın ilk turda yüksek oy almasında değerlendiren milli yol Partisi Levent Bahadır, "Sinan Oğan gerçekten çok yüksek oy aldı ve bence geleceğin cumhurbaşkanı. Milletin dilinden anlıyor halkın içinden biri. Herkesin ortak derdini biliyor. Vatan ve Bayram durduğu yerde duruyor.
Şimdi Recep Tayyip Erdoğan'a mı verecek Kılıçdaroğlu'na mı destek verecek bilmiyorum ancak bayramın durduğu yerden bakıyorsa konuya Vatan olarak bakıyorsa Cumhur ittifakını desteklemesi lazım yani Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklemesi lazım" dedi.
 

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz