Memleket Partisi Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından istifa etmesinin ardından açıklama yapan Memleket Partisi Zonguldak 1. sıra milletvekili Adayı Özkan Yağcı, Milletvekili Genel Seçimleri'ne en iyi şekilde ve hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. 

Muharrem İnce'nin kendisi hakkında başlatılan yıpratma kampanyaları nedeniyle Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini ifade eden Özkan Yağcı, "Sayın Genel Başkanımız sadece Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmiş olup, partimizin Genel Başkanı ve lideri olarak görevine devam etmektedir. 

Sayın Genel Başkanımız'ın ifade etiği gibi milletvekili genel seçimleri bakımından hiçbir sorun yoktur. Memleket Partisi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde hak ettiği yeri alacaktır. Zonguldak'ta da yaptığımız siyasetle seçim çalışmaları son ana kadar tüm hızıyla deam edeccek, Zonguldak halkının teveccühü de sandığa yansıyacaktır. 

Yetkisiz kişilerin partimizle ilgili konuşmasının değeri ve anlamı yoktur. 

Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz tarafından şu veya bu tarafta yer almamız bakımından herhangi bir karar alınmamış, telkinde bulunulmamıştır. 

Memleket Partisi seçimlere katılıp hem Zonguldak'ta hem ülke genelinde kazanacaktır. Kendimize ve partimize güveniyoruz" şekilde konuştu. 

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz