ÖZEL HABER

Memleket Partisi Zonguldak eski İl Başkanı ve eski Milletvekili Adayı Mukadder Yalçın, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından istifa etmesini değerlendirdi.
Memleket Partisinin kurucu 10 kişisinden biri olduğunu belirten Memleket Partisi Zonguldak eski İl Başkanı ve eski Milletvekili Adayı Mukadder Yalçın  “2018 yılında Muharrem İnce değil, ülke satıldı” diyerek tepkisini gösterdi.
Genel Başkanın yanlış yönlendirildiğini belirten Mukadder Yalçın; “Memleket Partisi içindeki genel başkanımızı ve partiyi yanlış yönlendirip süreci buralara taşıyanlardan da hesap sorulacaktır” dedi.

Memleket Partisi Zonguldak eski İl Başkanı ve eski Milletvekili Adayı Mukadder Yalçın; “Öncelikle Sayın Muharrem İnce'ye yapılan iftira karalama ve kumpası şiddetle kınıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce daha önceki açıklamalarında da seçime 2 gün kala da olsa demokrasi adına gereğini yaparım demişti. Bizler Zonguldak il ve bazı ilçe teşkilatları olarak demokrasi adına gereğini çok daha öncesinde yaptık. Ülkemiz adına her şey güzel olacak, yalnız unutulmasın ki ne 2018 de yapılanları ne de bugün emek vererek kurduğumuz Memleket Partisi içindeki genel başkanımızı ve partiyi yanlış yönlendirip süreci buralara taşıyanlardan da hesap sorulacaktır” dedi.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz