AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan aday adaylık süreciyle ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, "Cumhurbaşkanımız bir açıklama yapana kadar her bilgi doğruyu yansıtmıyor. Ne zamanki açıklama yapılır, işte o zaman gerçek bilgi o dur" dedi.

Çağlayan, "Adaylık süreçleriyle ilgili  burada ne olacak? Tabii ki bizim belediye başkanımız. Özcan Bey de bizim milletvekilimizdir. Yarın yan yana da olacaklar. Şükürler olsun ki sadece bizim partimiz  konuşuluyor. Demek ki umut bizim partimiz. Vatandaş yerel hizmet gelecekse yine söylüyorum, yerelde hizmet gelecekse, mecliste Cumhur İttifakı'nın, iktidarda da Cumhurbaşkanımızın gücüyle geleceğinin artık farkında. Biz de bu hizmetin  peşindeyiz. Şu anda adaylık süreçleri devam ediyor. Cumhurbaşkanımız, genel  başkanımız  genel merkez birtakım çalışmalar yapıyor. Vatandaşın  nabzını tutuyor. Teşkilatın nabzını tutuyor.  Değerlendirmelerini yapıyor. Cumhurbaşkanımız bir açıklama yapana kadar her bilgi doğruyu yansıtmıyor. Ne zamanki açıklama yapılır? Işte o zaman gerçek bilgi. 
Bizim  ricamız şudur. Ya erken olur, geç olur, zamanlamasını, genel merkez belirleyecek bunu. Ama biz o açıklanana kadar, kim açıklanırsa açıklansın şu anda on 12 belediye başkanımız var, 12 belediye başkanımızla mücadelenin içerisinde hizmetin derdinde ve biz bu 12 belediye başkanımızdan da çok memnunuz. " İfadesini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi