MHP Zonguldak İl  Başkanı Mustafa Öztürk, Vali Mustafa Tutulmaz'ın Fevkani Köprüsü ile ilgili yaptığı açıklamayı desteklediğini söyledi. CHP İl Başkanı Murat Pulat'ın Vali Mustafa Tutulmaz'ın açıklamalarını eleştirmesi karşısında ise;
 "Bazı siyasi partiler birilerinin ağzından eksik kelime çıksa da eleştirsek, yorumlasak" mantığı ile bakıyor. Oysa Sayın Valimizin Fevkani Köprüsü ile ilgili "Kenti ikiye bölüyor. Köprü kalkınca kent bütünleşecek" mantığı ile bu açıklamaları yapmış" dedi.
"VALİMİZİN YANINDAYIZ"
MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Vali Mustafa Tutulmaz'ın açıklamalarını desteklediklerini belirterek şöyle konuştu: "Sayın Valimizin köprü ile ilgili Zonguldak'ı ikile  bölmesi ile ilgili söylemlerinde  aslında kenti ikiye bölmek değil, Gazipaşa'nın yüzde 80'inin kullanılırken, Soğuksu ve Acılık bölgesinin yüzde 20 kullanıldığını söylemek istemesidir.
Valimizin dediği gibi Fevkani Köprüsü ve derenin kenti ikiye böldüğü aşikardır.
Sayın Valimizin söylediği kavram insanları küçümsemek değil, kenti ikiye böldüğünü anlatmaktı.  Sayın Valimizin bu konuda arkasında ve yanındayız. Bazı siyasi partiler birilerinin ağzından eksik kelime çıksa da yorumlasak ve siyaset yapsak diye bakıyorlar.Bu bağlamda Fevkani Köprüsü artık kentin kanayan bir yarası oldu. Köprü ne şekilde halledilecekse bir şekilde mutlaka halledilmesi gerekiyor"

"ZONGULDAK'A YAKIŞIR ÇALIŞMA OLMASINI BEKLİYORUZ"
Mustafa Öztürk;
"Bunun öncesinde köprü altı esnafının yanındayız. Esnafı sıkıntıya sokmadan onların ihtiyaçlarını görerek herkesin gönlünü yaparak köprüyü yıkmamız gerekiyor. Hiç kimsenin canını yakmadan, hiç bir esnafı işinden gücünden etmeden sorunun çözülmesi lazım. Sadece köprü altı esnafı değil, orada 200-300 çalışan var onların da mağdur edilmemesi gerekiyor.Belediye Başkanımız bunları göz önünde bulundurmuş ve bulunduracaktır.Zonguldak'a yakışır güzel bir çalışma olmasını bekliyoruz" dedi.

(Haber –Ender Yüksel)