Milliyetçi Hareket Partisi'nin 24 Eylül 2023 Pazar günü yapılan 14. olağan il kongresinde güven tazeleyen il Başkanı  Mustafa Öztürk ve yönetimi Merkez İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

Mazbata alımı sonrası ise İl Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetimi adliye önünde bozkurt işareti yaparak fotoğraf çektirdi.

ÖZTÜRK: BEN OLMADAN BİZ OLACAĞIZ

"Kongremizin kardeşlik, dostluk çerçevesinde yaptık, gerçekleştirdik. Siz de bunlara nezaret ettiniz. Şu anda heyetimizle beraber, yönetimimizle beraber mazbatamızı almaya geldik Çok güzel bir birliktelik oldu. Çok güzel bir bağ birliği oldu. Arkadaşlarımızın, teşkilatımızın hepsini manevi olarak, kardeş olarak gerçekten değer verdiğim insanlardan, abilerimizden topladık. Birlikte başarılı olacağımıza, güzel şeylere imza atacağımıza inanıyorum Ben  olmadan biz olmayı becereceğimiz insanlar var aramızda. Kesinlikle menfi duygular beslemeyecek insanlar var aramızda. Biz bunlarla her türlü her türlü zorluğun altından kalkacağımıza inanıyoruz. Gazamız mübarek olsun. Yönetimimiz herkese, Zonguldak'ımıza, Türkiye Cumhuriyeti'mize hayırlı olsun inşallah. "dedi.


 

Kaynak: Ercan Demir