AK Parti Zonguldak 28. Dönem Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği Seçimleri'nin ardından, seçim sürecinde kendisine yapılan haksızlıklara cevaben açıklamalarda bulundu. 

Tıskaoğlu, bazı haber sitelerinde paylaşımı yapılan videoyla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunarak "iki yol önce dostlarım ile birlikte oturup türküler söylediğimiz görüntüleri sanki sakıncalı bir durummuş gibi kamuoyuna servis eden haysiyet cellatları" ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

"HAYSİYET CELLATLARI İLE MÜCADELE ETTİK!"

Tıskaoğlu açıklamasında; Allah’a yeminler olsun ki; “Hem Liderime,Hem ülkeme,Hem de milletime olan sevdama yakışır bir mücadele örneği sergilemeye çalıştım...Bir an olsun yorulmadan,bir an olsun beise kapılmadan; Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamaya çalıştım...Nerede ise iki yıl kadar önce dostlarım ile birlikte oturup müzik eşliğinde türküler söylediğimiz görüntüleri sanki sakıncalı bir durummuş ve sanki yeni bir görüntüymüş havası oluşturarak kamuoyuna servis eden haysiyet cellatları ile mücadele ettik bir taraftan." ifadelerini kullandı. 

"BİRİLERİ SON ANDA BAHŞEDİLEN ŞEREF İLE ŞEREFSİZLİK YAPMA DERDİNDEYDİ"

Kamuoyu tarafından karalama kampanyasına alet olduğunu belirten Tıskaoğlu, seçim sürecinde karşısında durup çalışmalarına engel olmak isteyenlere de şu ifadeleri kullandı;

Bazı haysiyet cellatları gibi masa başında viski şişeleri ile başarısız olmamız yönünde planlar yapanların hesaplarını başlarına çalmak içinde ne gerekiyorsa yaptım..

Birileri bir çayın hesabını yapıp kendilerine son anda bahşedilen şeref ile şerefsizlik yapma derdinde iken,ben ise işimi gücümü,maddiyatımı,sağlığımı herşeyimi bir kenera bırakarak aslanlar gibi mücadele ettim.

Bu kutlu mücadeleyi kendi başıma yapmadım elbette..Bu kutlu mücadelede; İl başkanımız,ilçe başkanlarımız,kadın kollarımız,gençlik kollarımız,belediye başkanlarımız,meclis üyelerimiz başta olmak üzere teşkilatımızın tüm kademeleri ile birlikte muazzam bir çalışma örneği sergilemeye çalıştık..

Başta İl Başkanımız Mustafa Çağlayan olmak üzere teşkilatımızın her bir ferdine canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum..

Şahsımın vekil seçilememiş olmasından ötürü bir üzgünlüğüm asla yoktur..Cumhurbaşkanımıza yoldaş olma onuruna sahip olduktan sonra bir insan başka ne isteyebilir ki?

Cumhurbaşkanımız ile yol arkadaşı olma şerefini bahşeden yüce mevlaya hamd-ü senalar olsun..Bizlere bağrını açarak destek veren tüm hemşehrilerimize ve yol arkadaşlarıma sonsuz minnettarım… Durmak yok... Doğru adam ile yola devam..."

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz