AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu ve Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Lütfiye Zilan Cenk, Mustafa Özkan Hamdi Öztürk, Meclis Üyeleri Abdulbaki Gökçek, Mehmet Özbayram, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmi Abay, Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Serkan Aycı, Hamza Gökçek ile Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya hazır bulundu. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Tıskaoğlu, siyasi hedefleri ile ilgili bilgilendirmede bulundular. 

Demir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ve ortaklığında, İlin Sosyal yaşam, kültürel yaşam ve turizmine yönelik yapılan çalışmalar, sektörel çeşitliliğin sağlanması ve istihdamın artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. ZTSO’nın önderliğinde İlçe odaları ile birlikte hazırlanan ‘’Zonguldak İş Dünyasının Yol Haritası 28. Dönem Milletvekillerinden Beklentiler’ raporu ile BAKAP Raporu’nu Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu ile paylaştı.

Başkan Demir, ziyaretleri için Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan’a ve Tıskaoğlu’na teşekkür etti. AK Parti Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu’na seçim sürecinin demokratik bir ortamda gerçekleşmesi temennisinde bulunarak ve kendilerine başarılar diledi.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz