Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. İkinci yarı  güçlü bir kadro ile girmek için   takviye çalışmalarını da sürdüren Kırmızı-Lacivertli ekibin Bayrampaşa’dan transfer ettiği ve 1.5 yıl sözleşme imzaladığı  Mehmet Öztonga, takımlar birlikte  antrenmanlara çıkmaya başladı.

Teknik Patron Cahit Terzi  nezaretinde Fener sentetik sahada yapılan antrenmana  katılan Mehmet’in takıma çabuk uyum sağladığı görüldü. Antrenman öncesi  Yeni Adım Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan  Mehmet Öztonga, büyük bir camiaya  geldiğini belirterek belirtti.

BAŞARILI BİR SERÜVENİ VAR

Zonguldakspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını belirten Mehmet, duygularını şöyle  dile getirdi,” Öncelikle güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu gördüm. Güzel bir kamp dönemi  geçirip ligin ikinci yarısına iyi bir şekilde girmek istiyoruz. İnşallah iyi bir ikinci yarı geçiririz. Mutlu bir şekilde sezonu tamamlamamak için elimizden geleni yapacağız. Dışarıdan takip ettiğim kadarı ile Zonguldak Kömürspor’un  5-6 senedir  başarılı bir serüveni var. Bu zaman  zarfında  iki şampiyonluk sevinci yaşadılar. Bu  başarıya yenisini eklemek için elimizden geleni yapacağız. Takım Kaptanı Mert Caymaz benim eskiden tanığımın arkadaşım. Birlikte yan yana oynamıştık. Buraya gelmemde oda   vesile oldu. Memleketime de yakın. O yüzden de tercih ettim. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Mükemmel bir taraftarı olduğunu biliyorum. İnşallah hep birlikte el ele  verip ligi iyi bir yerde bitirmek için mücadele edeceğiz”

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi