Memleket Partisi Zonguldak 1.sıra Milletvekili Adayı Özkan Yağcı'ya Devrek'te sevgi seli.
Devrek'te romanlar mahallesi'ni ziyaret eden Memleket Partisi Milletvekili Adayı Özkan Yağcı'yı mahalle sakinleri meşale yakarak, davullarla zurnalarla karşıladı.

Memleket Partisi 1. sıra milletvekili adayı Özkan Yağcı yaptığı konuşmada;

"Ben 25 yıl Devrek'te yaşadım eğitimim dolayısıyla Almanya'ya taşındım ve orada evlilik yaptı. Şimdi bize  de böyle bir imkan tanındı ve sizlerin desteğiyle de güzel şeyleri başaracağımıza inanıyoruz. Zonguldak memleket Parti 1. sıra adayıyım. Ve genel Başkanım Sayın Muharrem İnce'nin çok çok selamlarını getirdim size. Bizler sizlerin sorunlarını ve taleplerini zaten biliyoruz.
Türkiye genelinde 6 milyon roman vatandaşımız var...
Biz hep yanımızda olacağız bunun sözünü veriyorum sizlere. 
İnşallah TRT kanalında niye bir roman TV kanalımız yok
Roman vatandaşlarımızın çok sorunları var ve bu sorunun çözümü için çalışacağız
Niye Devrekten bir kardeşiniz Meclis'te olmasın ki.
Eğitim konusundaki sıkıntılar var onları da biliyorum. 
Mecliste sizlerin sorunların bilen bir kardeşiniz olacak.
2.sınıf insan muamelesi görmeyeceksiniz.Bunu bir seçim yatırım olarak düşünmeyin. Bizlere bir destek verin açıkçası biz milletvelili olduğumuz zaman birebir ulaşabileceğiniz bir kardeşiniz mecliste olmuş olacak. İnşallah güzel günler hep birlikte göreceğiz.
Zonguldak'ta Devrek'ten başka hiçbir siyasi partiden aday yok. Memleket Partisi olarak vadinin tek adayıyım. Ben Çaycuma, Gökçebey ve Devrek'in yani vadinin tek adayıyım bu şansı iyi değerlendirmek lazım. Ben hepinizin oyuna talibim.
Ben Devrek'liyim ailem Devrek'te oturuyor Rahmanoğlu köyündenim. Sizin vereceğiniz destekle Ankara'da sesimiz daha güçlü olacak. Sandığa giderken her şeyi değerlendirmenizi istiyoruz. Yabancı birisine oy vereceğinizi bu kardeşinize oy verin inşallah" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz