SPOR

Sağ bek Abdülkerim Koç Zonguldak’ta(VİDEO)

Zonguldakspor’un birinci lige mücadele ettiği 1986-1988 yılları arasında Kırmızı-Lacivertli  formayı giyen ve sağ bek mevkiinde oynayan Abdülkerim Koç, yıllar sonra Zonguldak’a geldi.

Zonguldakspor’da dahil olmak üzere çeşitli takımlarda   forma giyen, futbolu bıraktıktan sonra  Antalya’ya yerleşen Abdülkerim Koç, yaklaşık 15 gün önce Zonguldak’a taşındı.

TÜFAD Zonguldak Şubesini  ziyaret eden Koç,  TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, yönetim kurulu üyeleri, TFF Ankara Bölge Antrenörü  Muammer Birdal ile sohbet etti.

ZONGULDAK’I TAKİP EDİYORUM

Duygularını dile getiren Abdülkerim Koç, Zonguldak’ta güzel günlerinin geçtiğini belirtti.

Zonguldak Kömürspor’u takip ettiğini ve bu sezen genç kadrosu ile iyi işler yaptığını belirten Koç, şunları söyledi;” 1986-88 yılları arasında Zonguldak’ta iki yıl futbol oynadım. 2 sezon formasını giydiğim Zonguldakspor’da çok güzel günlerim geçti. Zonguldak’ı çok sevdim. Zonguldak’tan evlendim. Eşim buralı. İki sene Zonguldakspor’da oynadıktan sonra Boluspor’a transfer oldum.Daha sonra çeşitli takımlara transfer olduktan sonra Antalyaspor’a gittim ve 7 sene orada oynadıktan sonra futbolu bıraktım. Antalyaspor başta olmak üzere çeşitli takımlarda  antrenörlük  yaptım.  Antalya’da yaşadık. Bu sene hanımının  memleketi  olan Zonguldak’a yerleştim. Ben Zonguldakspor’u sürekli takip ettim. Geride bıraktığımız sezon genç bir ekip kurdular.  Genç bir ekiple yola çıktılar. Bu kadar başarılı olacaklarını tahmin etmiyordum. Ama futbol bir takım oyunu. İyi bir sezon geçirdiler.

İnşallah Zonguldakspor eski şaşalı günlerine geri döner. Ben yeni sezonda da başarılar diliyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN