TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un üzerindeki  polemikler bir türlü bitmiyor.
Kendi reklamını yapmak isteyenler "Zonguldak Kömürspor’u alacağız" şeklinde  iddialar ortaya atarak gündem yaratmak istiyorlar.
Zonguldak'ta yayın yapan yerel bir internet sitesinde çıkan "Zonguldak Kömürspor’a sürpriz talip. 5 senede 1. Lige çıkarız" başlıklı haber çeşitli yorumlara  sebep oldu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı  Salih Demir, konu ile ilgili  yaptığı açıklamada;

"Satılık takımımız yok.Reklam yapmak ve gündeme gelmek kişiler tarafından ortaya atılan bu iddialara  taraftarımız itibar etmesin’ şeklinde  cevap verdi.
Demir, şunları söyledi;

"Şerefimizle, şanımızla bu şehri temsil etmeye çalışıyoruz. Yardım gelirse  daha iyisini yaparız. Tamamen kendi imkanlarımızla takımı götürmeye çalışıyoruz. Ama düşeriz, ama çıkarız. Bu hiç önemli değil. Biz elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar veriyoruz. Her sene  ‘ takımı istedik vermediler’ gibi söylentiler ortaya atılıyor. Böyle bir şey yok.

Reklam yapmak isteyen ve gündemde kalmak isteyenler gerek kendi sosyal paylaşım hesaplarından, gerekse  basın yolu ile böyle haberler yaptırarak  bir kaos ortamı yaratıyorlar. Kimse Zonguldak Kömürspor’u reklam aracı olarak kullanmasın. Taraftarın da kafasını karıştırmasın, böyle bir şey yok. Satılık takımımız da yok. Biz  yönetim kurulu  arkadaşlarımızla görevimizin başındayız. Taraftarımdan ricamız böyle gayri ciddi  sözlere itibar etmesinler. Çünkü böyle bir şey yok. Bunların aslı, astarı yok. Biz görevimizin başındayız”

Kaynak: Ercan Aygün