Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde bugün özel bir maden ocağında meydana gelen talihsiz kazada 3 madenci şehit oldu.
Yarın Gölcükspor ile Zonguldakspor takımları arasında oynanacak müsabaka öncesi şehit madencilerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

TFF ONAY VERDİ


Zonguldakspor Kulübünden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "​24 Ekim Cumartesi günü Gölcükspor ile deplasmanda oynayacağımız Nesine 3. Lig 1. Grup 8. Hafta müsabakası öncesinde, Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde özel bir maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybeden madencilerimiz için 1 dakikalık saygı duruşında bulunma talebimiz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygun görülmüştür.
Kamuoyuna saygılarımızla sunarız."

Muhabir: ERCAN AYGÜN