Profesyonel ligler 1 aylık deprem arasından  sonra   25. haftadan itibaren kaldığı yerden devam edecek.  Kırmızı-Lacivertli ekip  deplasmanda  üçüncü sırada yer alan güçlü rakibi İskenderunspor ile karşılaşacak.
Pazar günü oynanan Karabük maçı sonrası 1 gün izin verilen Kırmızı-Lacivertli ekip artık tamamen lige döndüler. Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların hırsı oldukları gözlendi. Zonguldak Kömürspor’da sakatlıkları bulunan takım Kaptanı Hakan Çevik ve  sol kenet oyuncusu Oğuzhan Matur, maça yetiştirilmeye çalışılıyor.
İskenderunspor ile Zonguldak Kömürspor arasındaki müsabaka 5 Mart Pazar günü saat 14.00’de İstanbul’da Eyüpspor’un sahasında oynanacak. İstanbul ve çevre illerde yaşayan çok sayıda gurbetçinin Pazar günü Eyüp sahasına giderek takımı desteklemeleri bekleniyor. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi dolayısı ile ‘ ligin tadı-tuzu kalmadı’ diyen Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenel Demir şu ifadelere yer verdi” Ülke olarak büyük bir üzüntü yaşadık. İskenderun depremde büyük zarar gören iller arasında.Teknik ekibinden ve futbolcularından bazı isimler felakette hayatını kaybetti. Sonuçta lig devam ediyor. Pazar günü İskenderunspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz ilk 3 sırada yer alan güçlü bir takım. Bizde Play-Off iddiamızı devam ettirmek için sahaya galibiyet için çıkacağız. Rakibimize saygı göstereceğiz.Gol atsak ta, galip gelsek bile abartılı bir şekilde sevinmeyeceğiz. Onların açısını paylaşacağız” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi