Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı'nın yaptığı açıklamaya karşı ‘’Bunlar dikkate alınacak sözler değil. Bu arkadaşları dikkat bile almıyoruz" diyerek tepki gösterdi.Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, İstanbul seçimlerinde sadece AK Parti'nin değil Saadet Partisi'nin de kaybettiğini, milli görüşü sadece kendilerinin temsil ettiğini belirterek tabana öze dönüş çağrısında bulunmuştu.Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar'da, Necdet Sarı’nın bu sözlerine merhum Necmettin Erbakan'ın, ‘’Saadet Partisi'nin dışındaki herhangi bir oluşum, insanlar kendilerinin milli görüşçü olduğunu söylemişlerse yalnızca palyaçodur bunlar’’ sözleriyle cevap verdi.

ASIL KAYBEDEN TÜRKİYE OLDU

Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar yaptığı açıklamada şunları ifade etti;“Seçime girmeyen bir partinin kaybetmesi olmaz. Onun için kendilerini kaybetmiş olarak görmüyorlar. Ama ben bu cümleye bu sôyleme merhum hocamız Necmettin Erbakan'ın kendi ağzından verdiği beyanatla cevap vereyim. Hocam demişti ki ‘’Saadet Partisi'nin dışındaki herhangi bir oluşumdaki insanlar kendilerinin milli görüşçü olduğunu söylemişlerse yalnızca palyaçodurlar bunlar’’ demişti. Şimdi ben o kadar söylüyorum. Burada palyaço kimmiş, gerçek milli görüşçüler kimmiş onu hocamız kendisi tespit ederek söyledi. Bu arkadaşları ben çok dikkate almıyorum, söylediklerini de çok dikkate alır bir şekilde cevap verecek bir şey olarak görmüyorum. 

KAVGA BAŞLATMAK İSTEMİYORUZ AMA HERKES KENDİ DURUMUNU GÖRMELİ

Sadık Kar sözlerini şu şekilde tamamladı:"Öyle düşünebilir, ama kendi bulundukları yere hocamızın daha bundan 7 sene önce söylemiş olduğu sözü dikkate alarak karar versinler kendi bulundukları yerlere. Kendilerini ne olduğunu ona göre karar versinler. Eğer milli görüşçü olduğunu söylüyorlarsa, milli görüşü ortaya çıkarılan fikir babasının sözlerini kaale alsınlar ve ona göre konuşsunlar diyoruz.’’dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi