TFF İkinci Lig Beyaz grupta  son 5 haftaya girilirken  ligde kalma yolunda büyük bir çekişme yaşanıyor. 11. sıradaki takımdan itibaren alt sıralarda yer alan ekipler  yerini  sağlamlaştırmış değil.  9-10 takım  düşme korsunu yaşıyor.
 Beyaz Grupta yer alan  Zonguldak Kömürspor, kendinden alta bulunan  Sancaktepe, Hacettepe, Velimeşe , Gümüşhane gibi takımlarda oynadığı maçları kazanamayınca  sıkıntıyı hisseden takımların arasında bulunuyor. Bu maçlardan 1 veya 2 galibiyet alınsa  korku yaşanmayacaktı. Ancak fırsatlar  kaçırılınca  stresli  haftalar  Kırmızı-Lacivertli  ekibi bekliyor.
Pazar günü  konuk ettiği Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kalan Zonguldak Kömürspor, 1 penaltı vuruşundan yararlanamayınca   galibiyeti kaçıran taraf oldu.
KISMET DEĞİLMİŞ

 Müsabaka  ile ilgili açıklama yapan Zonguldak Kömürspor teknik sorumlusu Barış Şeref, Ligde kritik 5 maç kaldığını belirterek  yaptığı açıklamada şunları söyledi” Ligin sonuna yaklaştık. Takımlar son kozlarını oynuyor. Gümüşhane kümede kalma  mücadelesi veren bir ekip.  Çok zor bir maç oynadık. Kazanmak için her şeyi yaptık. Ama şans bizden yana değildi. Kazanmaya yakındık ama olmadı. Nasip değilmiş. Eğer kazansaydık  çok daha rahat konumda olacaktık. Ama olmadı. Önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız.
1-2 GALİBİYET ŞART
Kalan her maçın final havasında geçeceğini  anlatan Barış Şeref, 1-2 galibiyet alarak rahatlamak istediklerini ifade ederek sözlerini söyle devam etti” Perşembe günü  deplasmanda Sarıyer ile oynayacağız. Rakibimiz Play-Off mücadelesi veren güçlü bir ekip.  İnşallah Sarıyer deplasmanından puanla ayrılarak  puan cetvelindeki yerimizi sağlamlaştırmak amacındayız. Önümüzde artık 5 maç kaldı. Bu 5 maçı en iyi şekilde  kapatmamız lazım. Grupta  tüm takımlar birbirlerini yenebiliyor. Özellikle Zonguldak Kömürspor, tüm takımların  çekindiği bir ekip. Mücadele anlamında herkesi yenebilecek güçteyiz. Rakiplerimizde bunu bildiği için bize karşı ayrı bir motive ile oynuyor.  Artık  5 maç kaldı. Tüm takımlar can havlinde. 1-2 maç kaybeden direk alt sıralara iniyor. Biz alttaki takımlara bakmıyoruz.  Bir iki maç kazandığımız sürece bir sıkıntımız olmaz.  İllaki kazancağız. Oyuncularımıza  güveniyoruz“  dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi