Zonguldak’ta bu sezon liglere katılan Amatör Küme  Takımına malzeme yardımında bulunulacak. Zonguldak Valiliği’nin destekleri,İl Özel  İdaresi’nin  katkıları ile  80 kulübe spor malzemesi dağıtımı yapılacak.
21 Kasım Pazartesi günü saat 16.00’de  Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere  protokol üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ASKF Başkanı Kemal Demir, taban birlikleri ve kulüp temsilcilerini katılımı ile  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek törende kulüplere  spor malzemesi dağıtılacak.
Vali  Mustafa Tutulmaz başta olmak üzene emeği geçen herkese teşekkür eden ASKF Başkanı Kemal Demir, şunları söyledi ”Zonguldak Valiliğinin   talimatıyla  İl Özel İdaresi bütçesinden tarafımıza ayrılan (ASKF) kısmı ile yaptırılan malzemelerin dağıtımı Pazartesi günü  Saat 16.00 da Gençlik  ve  Spor Müdürlüğü konferans salonunda Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ile beraber şehrimizin protokolü ve bürokratlarının katılımları eşliğinde dağıtımı gerçekleştirilecektir.2022.2023 futbol sezonuna katılım sağlayan tüm amatör spor futbol kulüplerimizi malzemelerini almak üzere  bekliyor,emeği geçen (Valilik, İl Özel İdaresi, Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü , ASKF’ye ) teşekkür ediyoruz. Kulüplerimize hayırlı olması temenninde bulunuyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi