TFF İkinci Lig Beyaz Grupta dün (Çarşamba) günü oynanması gereken 22 hafta müsabakaları olumsuz hava koşullarından dolayı ertelenmişti. Ligde 23. Hafta maçları Pazar günü oynanacak.
Tüm yurtta olduğu gibi  Zonguldak’ta da 5 gündür devam eden kar yağışı  spor tesislerini beyaz bir örtüye bürüdü.
Zonguldak Kömürspor’un Pazar günü konuk edeceği  Kırşehir Belediyespor maçının oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunu zemininde  yaklaşık 50 cm kalınlığında kar tabakası oluştu.
Stadyum sorumlusu  Zeki Karadoğan zemindeki kar kalındığını  ölçtü. Saha 45 cm kalındığında kar mevcut. Kar kalanlığı rüzgarın savurduğu bazı kısımlarda ise 50 cm’yi geçti. Stadyum sorumlusu Zeki Karadoğan, saha temizliği için  tüm ekip ve ekipmanlarla hazır olduklarını, ancak kar yağışın bu şekilde devam etmesi durumunda sıkıntı yaşanabileceğini ifade etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise ekip olarak hazır olduklarını Cuma gününden sonra  temizliğe başlayacaklarını belirti. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Bakanı M.Salih Demir, maç gününe kadar sahadaki karın erimemesi   durumunda Belediye’den de destek olarak sahanın temizlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
HABER: : ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi