TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta  22. Hafta maçları çeşitli sahalarda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.  Deplasmanda  Adıyaman’a 1-0 yenilen Zonguldak Kömrüspor, Play-Off  yolunda  fırsat kaçırdı.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında 1461 Trabzon  karşısında aldığı yenilgiyi telafi için Adıyaman’a giden Zonguldak Kömürspor, hiç  hesapta olmadığı kayıp yaşayarak taraftarlarını üzdü.
Son iki hafta aldığı sonuçlarla  inişe geçen Kırmızı-Lacivertli ekipte  moraller bozuldu. Kısa zaman içinde toparlanmaları gerektiğini belirten  Teknik Patron Şenol Demir, bu kadar emeğe yazık etmemek için ellerinden geleni yapacaklarını ve bu zorlu mücadelede destek beklediklerini belirterek şunları söyledi;  “Aslında iyi başladığımız bir maçtı ama sonuç alamadık. Rakibin de hiçbir pozisyonu yok. İlk kalemize gelen pozisyonda gol oldu. Yaptığımız hamlelerde yeterli olmadı ve tekrar geriye dönüş yapamadık. Genel olarak baktığımız zaman onlardan daha düşük oynadığımız bir maç oldu. Rakip bizden daha fazla istedi diyelim. Ne yazık ki karşılığında puan alamadık.” dedi.
HALA ŞANSIMIZ VAR
Demir Play-Off şansının hala  devam ettiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü”Play-off hedefimizden vazgeçmiş değiliz. Önemli olan moral ve motivasyonu kaybetmemek. İyi giderken zaten bu çocuklara herkes destek oluyor. İki maç yenildik diye kimse bize sırt çevirmesin. Elbette eleştiriler olacaktır ancak bu eleştiriler düzeyli olmalı. Maçların henüz bitmediğini düşünerek hareket edilmesi lazım. Biz elimizden geleni yapacağız. Sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Mücadeleyi bırakalım mı? Çocukların yanında olalım. İyi giderken herkes yanımızda, önemli olan düştüğümüz zaman herkesin yanımızda olabilmesi. Bu kadar puanı alan yine bizim çocuklar. Bütçe olarak çok daha güçlü takımlara karşı mücadele ediyoruz. Bundan sonra bu çocukların daha fazla desteğe ihtiyacı var. Eğer bu destek verilmezse yazık olur. Önümüzde 2 önemli maçımız var. Bu iki maçı iyi değerlendirirsek yine potanın içerisinde oluruz. Bunlardan biri de Van takımı. Eğer play-off oynayacaksak, Van da bizim rakiplerimizden bir tanesi.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi