TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 10 Mart Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Fener sentetik sahada Teknik Sorumlu Barış Şeref  nezaretinde yapılan antrenman  yaklaşık bir buçuk saat sürdü.
Isınma hareketleri  ile başlayan antrenman 5’e 2 top ve teknik- taktik  çalışması ile devam etti. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular  çalışmayı  tamamladı.
MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ
 Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Sorumlu Barış Şeref, basit hatalardan dolayı  kalelerinde gör  gördüklerini, üzerlerindeki şansızlığı bir türlü   kıramadıklarını belirterek şunları söyledi,” Öncelikle Kahramanmaraş maçı ile ilgili birkaç söz söylemek istiyorum. Rakip  kalemize bir kere geldi. Konsantrasyon bozukluğundan  golü yedik. Kalecimiz maç boyunca bir kere bile yere yatmadan oyunu tamamladı. Anlatmak istediğim şu. Rakip üzerimize  gelemedi. Oyunun kontrolü bizde idi. Yine basit bir hatadan gol yedik. Beraberliği yakaladık ama  galibiyet için gerekli ikinci golü bulamadık. Mücadele ve hırs anlamında oyuncularımdan memnunum. Konuşacak çok şey var ama şimdilik susuyorum. Sezon sonu her şeyi konuşuruz. Ben  takım olarak elimizdeki oyunculardan en iyi performansı almak için çalışıyoruz. Ligin ikinci yarısında oynadığımız tüm maçlar kazanabileceğimiz maçlardı. Bireysel ufak  hatalardan dolayı  puan kaybettik. Bu şanssızlığımız bir yerden dönecek diyoruz. Sabırla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz artık kazanmalıyız. Nerede eksiklik var diye düşünüyoruz, bulamıyoruz. Dualarımız mı yetmiyor. Kazanmamızı isteyenlerden çok yenilmemizi isteyenler mi var bilmiyoruz ama bizim işimiz duaya kalmamalı. Biz çıkıp kazanmak için her şeyi yapmalıyız. Emek vermeliyiz taktir Allarındır. Hiç bir şey yapmadan dua edersen oda kabul olmaz. Biz çok çalışıyoruz. Emek veriyoruz. İnşallah karşılığını bir gün alacağız. Birkaç maç kazanırsak zaten her şey istediğimiz gibi olacak. Önümüzdeki Çarşamba günü deplasmanda  Erzincan ile çok zor bir maç oynayacağız. İnşallah bu maçtan puan yada puanlar almak için elimizden geleni yapacağız”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi