Zonguldak'ta Birinci Amatör Küme'de mücadele eden Karadonspor'un yaz futbol Okulu törenle açıldı.

Karadon çim sahada düzenlenen açılış törenine aynı zamanda Kilimli Belediyesispor Kulüp Başkanı da olan Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Karadon Spor Kulüp Başkanı Ali Ofluoğlu, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Kilimli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Önder Keskin ile kulüp yöneticileri sporseverler ve davetler katıldı.

Yaz spor okulu açılışında Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun öğrencilerle sohbet etti, onlara penaltı atışı yaptı ve öğrencilere karşıtlığı topla çalım attı.

Karadonspor Kulüp Başkanı Ali Ofluoğlu Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'a ve Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e destek ve katkılarından dolayı kulübün formasını takdim etti.

ALİ OFLUOĞLU: BU ÇOÇUKLAR BİZLERİN GELECEĞİDİR..

Karadospor Kulüp Başkanı Ali Ofluoğlu, "2022-2923 yaz spor okulu sezonunu açıyoruz. Sağ olsun belediye başkanımızın desteği ile bugün açılışımızı yapıyoruz. Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızı sadece futbol anlamında değil ahlaklı iyi bir birey olarak yetiştirmemiz için elimizden geleni hocalarımız ile yönetimimiz ile birlikte bir şeyler yapmanın peşindeyiz. Kendi Bölgemizde futbolda bir atılım başlatmak adına böyle bir birliktelik oluşturduk.  İnşallah önümüzde ki zamanlarda da bunu semeresini göreceğiz.  10-12 yaş grubu arasında yaklaşık 80 tane kayıtlı öğrencimiz mevcut" dedi.

KAMİL ALTUN'DAN AİLELERE ÇOCUKLARINI YAZ FUTBOL OKULLARINA GÖNDERİN ÇAĞRISI..

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da, ailelere çocuklarını yaz futbol okuluna gönderin çağrısında bulunarak şunları söyledi:

 "Öncelikle Karadonspor Kulübü Başkanı Sayın Ali Ofluoğlu ve kulüp yönetimini tebrik ediyorum. Uzun yıllardan beri Karadonspor'a burada destek oluyor. Karadonspor burada Uzun yıllardan beri faaliyettedir. Tabii 2 yıldan beri bir pandemi süreci geçirdik maalesef ve çocuklarımız, gençlerimiz vakit geçirecek eğlenecek ve futbolu öğrenecek bir ortamı bulamamışlardı. Ancak 2022 yılının yaz ayında tekrar Karadonpor Kulübü ve yönetimi burada etkinliklerine başlamış durumda ben öncelikle hepsini tüm yönetimi özveriyle çalışan ekibi tebrik ediyorum. Önceki günde Kilimli Belediyespor Kulübü yaz futbol okulunu da açtık, Karadonspor Kulübü de açtı. Ben tüm aileleri hem Kilimlispor Kulübü yaz spor okuluna hem de Karadeniz spor yaz futbol okuluna davet ediyorum. Çocuklarını yaz futbol okullarına göndersinler. Burada sadece futbol değil iyi bir birey nasıl olur, ahlaklı bir birey nasıl olur onu da burada öğretiyorlar emin olsunlar ki aileler evlatlarını buradaki yönetim kendi evlatları gibi sahip çıkacaklar ve burada Hem iyi bireyler, hem ahlaklı bireyler, hem de futbolu güzel oynayan bireyler çıkacak. O yüzden tüm vatandaşlarımızı çocuklarını bu etkinliklerine göndermelerini tavsiye ediyorum.

KilimliBelediyespor ve Karadonspor her zaman hedefe oynayan bir takımdır her iki takımın ortak hareket etmesi ile beraber çok daha ciddi profesyonel, çok daha yoğunlukta bir futbol ortamı, akademisi ve nasıl derler bir akım yaratacağız. Burada ben ona inanıyorum" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi