Deplasmanlı Bölgesel Lig 5. Bölge 3. Grupta mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.
Çalışmalara geçtiğimiz hafta başlayan Sarı-Siyahlı  ekip bir haftalık bölüm tamamlanırken, eksikler giderilmeye çalışılıyor.
Sezon çalışmalarına geç başladıklarını belirten antrenör Sarkan Bankoğlu  en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade ederek şunları söyledi, “Çalışmalara 1 hafta önce başladık. Geçen sezondan 5 oyuncumuz  kadroda kaldı. Kısa süre zarfında  hem takım kurup, hem de lige hazırlanacağız.çalışmalarımız iyi gidiyor. Grupta bütün takımlar güçlü. 3 Zonguldak,3 Düzce takımı var. Hepsi birbirini yenecek kapasitede.  İlk maçımızı Devrek Belediyespor ile  oynayacağız. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıp maça çıkacağız”
Grupta 3 Düzce, 3 Zonguldak takımının yer alacağını belirten Bankoğlu, puan cetvelinin en iyi yerinde sezonu bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti” Bizim tek dez avantajımız çalışmalara geç başlamamız. Ama mazeret üretecek halimiz yok.Devrek maçı zor geçecek. Pandemi dolayı  futbolcularımı etkilemiş, çok çalışarak eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Uzun zamandır yeniden çıktığımız ligde başarı başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi