Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şubesi ve  Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği ile   20-29 Mayıs tarihleri C Lisans antrenör kursu açıyor.
Bugün başlayan kursa 31 antrenör adayı katılacak.
TÜFAD Zonguldak yönetim kurulu  daha önceki kurslarda olduğu gibi bu kursa geçmişte spora  hizmeti geçen antrenörün ismini verdi.
Bugün başlayacak kursa Zonguldak’ta futbola büyük hizmeti geçen, birçok takımda görev yapan ve  2017 tarihinde  hayatını kaybeden M.Suat Ürer’in ismi verildi.
TÜFAD olarak  hayatını kaybeden  antrenörleri bu şekilde andıklarını belirten yönetim kurulu üyesi Yılmaz  Yavuz, şu bilgilere yer verdi” 20-29 Mayıs tarihleri arasında ilimizde TFF C  antrenör kursu açtık. Bu kursa daha önce olduğu gibi spora hizmeti geçen mahrum hocalarımızdan birinin ismini vereceğiz. Yönetim kurulu olarak bu kursa M. Suat Ürer’in isminin verilmesini uygun gördük. Zonguldak’ta uzun yıllar amatör spora hizmeti olan, çeşitli  takımlarda görev yapan ve 2017 yılında  haybeden M.Suat Ürer  hocamızı  bir kez daha anmış olacağız. TFF’den gelecek olan Muammer  Birdal hocamız nezaretinde kursumuz yapılacak.  Biz TÜFAD Zonguldak Şubesi olarak  katılan tüm  antrenör arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi