Deplasmanlı Bölgesel Lig 5. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Taner Alpak, takımla birlikte ilk antrenmana çıktı.  Yönetimin de yakından takip ettiği antrenman Pazar günü Ereğli’de oynanacak Çilimlispor maçının provası oldu. Teknik kadro, takımı maça en iyi şekilde hazırlamak için maç gününe kadar hazırlıklarına devam edecek.

BAL Ligi 5. Grupta mücadele veren Kdz. Ereğli Belediyespor, yeni hocasıyla ilk antrenmana çıktı. Kdz. Ereğli Belediyespor’un tecrübeli yeni hocası Taner Alpak, hafta sonu Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu stadında oynanacak Çilimli maçı hazırlıklarına takımla birlikte başladı.

Takımın Beyçayırı Stadı’ndaki yeni hocasıyla ilk antrenmanını Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş ve yöneticiler de takip etti. Oyuncuları yakından tanımak ve maça hazır hale getirmek için ekibiyle birlikte çalışan Taner Hoca, oyuncuların motivasyonları nı da artırmak için sporcularla birebir konuşmalar gerçekleştirdi.Çilimlispor maçına kadar antrenmanlar aralıksız devam edecek.

(SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi