Kdz. Ereğli Belediyespor’un geleceğini şekillendirecek önemli kararların arifesinde, Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kulüp önceki dönem başkanları ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
KONGRE YAPILAMADI
Kulübün bugün ikinci kez yapılması gereken kongrede yine aday çıkmadı. 25 Haziran’da tekrar yapılacak kongre öncesi gerçekleşen toplantıda, Kdz.Ereğli Belediyespor’un güncel durumu kapsamlı şekilde ele alındı. Başkanların deneyimleri ve önerileri doğrultusunda, takımın karşılaştığı zorluklar ve ilerleme fırsatları detaylıca değerlendirildi. Milletvekili Saffet Bozkurt ve Başkan Halil Posbıyık, Kdz.Ereğli Belediyespor’un bölge için büyük bir değer olduğunu belirterek, tüm paydaşların takımın başarısı için birlikte çalışması gerektiğini vurguladı.
SAFFET BOZKURT ÖNCÜLÜK ETTİ
Toplantıya; Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, TSO Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Yiğit, Kulüp 2. Başkanı Akın Katı, önceki dönem 2. Başkanı Halil Bozkuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Aydın, Tuğberk Posbıyık, Recep Yılmaz, Nurullah Özdemir, Kerim Sağlam, Deniz Koca, Muhammet Ali Ateş, Recep Köksal ve Faruk Deniz katıldı. Toplantıda, Kdz. Ereğli Belediyespor’un yeni sezon yapılanması, altyapı çalışmaları, tesisleşme, kulübün finansal sürdürülebilirliği ve uzun vadeli hedefleri ele alındı. Şehirde futbolun gelişimi ve genç yeteneklerin kazanımı konusunda ortak fikir birliğine varılırken, birlik ve beraberlik vurgusu öne çıktı.
KDZ.EREĞLİ’DEN GÜÇLÜ SPOR DESTEĞİ
Toplantı sonucunda, başta Milletvekili Bozkurt ve Belediye Başkanı Posbıyık olmak üzere toplantıya katılan tüm katılımcılar, 25 Haziran’daki kongreye kadar yeni yönetim kurulu oluşumu, kulübün finansmanı ve tesisleşme konusunda gerekli çalışmaları yaparak; kongre öncesi tekrar toplanma ve güçlü bir Kdz.Ereğli Belediyespor oluşturma yolunda adım atılması hususunda fikir birliğine vardı.