Gelikspor'lu futbolcular sahaya U18 takımı ile çıkan Çaycumaspor'u alkışlayarak destek verdiler.Yönetimsel sıkıntılar yaşayan ve mahkemeye süreci devam eden Çaycumaspor,  A takımı oyuncularını lisansları  kulübe teslim edilmediği için sahaya alt yapıt takımı  ile çıkıyor.
Cumartesi günü oynanan maçta Gelikspor'lu futbolcular, çıkış tüneli önüne sıralandılar ve rakip oyuncuları verdiklerini mücadeleden dolayı alkışlayarak destek oldular.
Gelikspor yönetim kurulu üyesi Abdullah Eryiğit  yaptıkları centilmence  davranış hakkında sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi"

Süper amatör kümede mücadele eden futbol takımımız Gelik spor bugün Çaycuma stadyumunda Çaycumaspor ile karşılaştı.
Ezeli rakibimiz ebedî dostumuz Çaycuma spor kulübü son zamanlarda yaşadığı bir problem dolayı müsabakalara A takım sporcuları ile çıkamıyor. Müsabakalara altyapı U18 Genç takımları ile çıkarak bu zorlu süreçten geçmeye çalışan Çaycumaspor'un genç yeteneklerine, Gelik spor Kulüp Başkanı Resul Cesur,Kulüp yöneticileri, Gelik sporlu futbolcu abileri müsabaka öncesinde muhteşem bir fair-play örneği göstererek Çaycumaspor'lu genç sporcuları alkışlayarak ve moral vererek maça çıkartarak motive ettiler.

Bu güzel ve anlamlı davranışlarından dolayı Gelik spor Kulüp Başkanı Resul Cesur,Kulüp yöneticileri,antrenör ve sporcularımıza teşekkür eder Gelik spor yönetim kurulu olarak Çaycuma spora başarılar dileriz."
Haber : Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi