Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İş İnsanı Alaattin Kurnaz ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr.Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Zonguldak Kömür havzasında rödevans usulü ile üretim yapan, saha işletmecilerinin sorunları ve çözümleri hakkında görüş alışverişi yapılarak, Bakan Bayraktar’dan destekleri istenildi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; Milletvekillerimiz Sayın Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu ile İl Başkanımız Sayın Mustafa Çağlayan’ın himayeleri ve organizeleri ile Zonguldak Ticaret ve sanayi odası olarak, odamız üyelerinin sorun ve çözümlerine yönelik yaptığımız çalışmalar dahilinde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Dr.Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ettik. Kendilerini sektörde yaşanan sorunlar hakkında bilgilendirerek çözümleri konusunda desteklerini istedik. 

Sayın Bakanımıza ilgi, alaka ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı, Sayın Milletvekillerimiz ve İl Başkanımıza himayeleri için çok teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: Haber Merkezi