Nesine 3.Lig,1.Grup'ta mücadele eden ​temsilcimiz Zonguldakspor, sezonun 4. haftasında İstanbul deplasmanında Küçükçekmece Sinopspor ile karşı karşıya gelecek. Şu ana kadar oynadığı ilk 3 maçı kaybeden ve henüz puan olmayan kırmızı-lacivertli futbolcular İstanbul deplasmanında istediğini alarak şanssızlıklarını kırmak istiyorlar
Geride kalan 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 7 puan toplayan ev sahibi Küçükçekmece Sinopspor ise kendi sahasında oynayacağı müsabakayı kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMAYACAK


​İBB Yüzüncü Yıl Stadyumu’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak olan kritik 90 dakikayı Kahramanmaraş bölgesi hakemi Serkan Gürbüz yönetecek.

​İstanbul’da yaşayan Zonguldaklılar, yarın oynanacak karşılaşmada tribünlerdeki yerini alarak takımlarını 90 dakika boyunca coşkuyla destekleyecek.

Muhabir: ERCAN AYGÜN