TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor’da yönetim kurulu takıma  maddi destek sağlamak için reklam kampanyası düzenledi.
İş insanlarından Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’na reklam alılarak takıma gelir sağlanması hedefleniyor.
 Reklam kampanyasına ilk destek verenler Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı, ZONSİAD Başkanı İş İnsanı Nejdet Tıskaoğlu ve iş insanı Serkan Aycı oldu.
Zonguldak Kömürspor A.Ş  Başkanı Hakan Hürfikir, Geçlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı, ZONSİAD Başkanı İş İnsanı Nejdet Tıskaoğlu ve iş insanı Serkan Aycı, stadyumda incelemelerde bulunarak kampanyanın detayları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
DESTEK BEKLİYORUZ
Yaşanan zor günleri aşmak için bir kampanya  düzenlediklerini belirten Zonguldak Kömürspor A.Ş  Başkanı Hakan Hürfikir, konu ile ilgili şunları söyledi; "Kritik bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Takıma gelir sağlamak için stadyum içine reklam almayı hedefliyoruz. Bu konuda ilk desteği veren sayın Tıskaoğlu ve Aycı'ya teşekkür ediyoruz. Diğer iş adamlarından da destek bekliyoruz"

YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Kampanya’ya öncülük eden Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı, ZONSİAD Başkanı İş İnsanı Nejdet Tıskaoğlu tüm iş insanlarını destek vermeye davet ederek şunları söyledi: "Zonguldakspor Kulübüne Elcab Kablo Firması ve Aycı Group A.Ş  olarak saha sponsoru olduk. Sponsorluk sadece ticari amaç değildir. Spor sponsorluğu, spor tutkusu ve beraberinde marka imajının, marka farkındalığının güçlendirilmesi, olumlu tutumları ile kentimiz takımı Zonguldakspor’a saha içinde de yalnız bırakmayarak  katkı sağlayacağız. Spor sever Zonguldak taraftarlarını bu beraberliğe davet ediyorum. Bu birlik ve beraberlik  Zonguldak Kömürspor için çok faydalı ve başarılı bir süreç olacaktır.
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir’e ve sporcularımıza ilgi alakaları ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, takımımıza Ankaraspor karşısında başarılar diliyorum."
Reklam kampanyasına katılan iş insanı  Serkan Aycı ise   elinden gelen desteği vereceğini ifade etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü  Hakan Yüksel ise kampanya’ya katılım çağrısında bulundu.

Muhabir: Ercan Aygün