TFF 2. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli futbolcusu Nuri Terliksiz, camiaya önemli mesajlar verdi.
Ligde bir kurtuluş savaşı verdiklerini  ifade eden Nuri Terliksiz, herkesten destek istedi.

Kendilerini kaderlerine  terk edilmiş hissettiklerinin altını çizer  Nuri Terliksiz,  bu mücadeleyi  hep birlikle kazanacaklarını belirterek şu duygulara yer verdi;


"BURASI BÜYÜK BİR CAMİA! BUNUN HERKES FARKINA VARSIN"
“Sezon başından beri belki de kötü oynadığımız maç 1 yada 2 tanedir. İyi oynuyoruz ama sonuca yansıtamıyoruz. Takibi üzerimizde  şansızlıklar var. Ama en kısa zamanda bu takımı toparlayacağımıza eminiz. Bunu yine bizler yapacağız.
Biz burada bir var olma savaşı veriyoruz. Taraftar biraz bize küsmüş.  Şehrin ileri gelenleri  duyarsız. Biz  oyuncu grubu olarak öyle görüyoruz.  Tabiî ki takımın durumu iyi olmadığı için gelmiyor olabilirler. Biz burada biz savaş veriyoruz. Bu savaşta herkesi yanımızda görmek isteriz. Ben yıllarca profesyonel  olarak bir çok takımda top oynadım. 19 yıldır birçok takımın formasını giydim.  Ben  ne yazık ki şehir tarafından ilk kez bu kadar yalnız ve sahipsiz bırakılan bir takım gördüm.  Desteği olan büyüklerimiz varsa da hakkını helal etsin. Ama biz futbolcu grubu olarak ne maddi, nede manevi bu desteği görmüyoruz.  Tek başımıza elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Biz bu takımın başarısı için mücadele ediyoruz. Biraz destek bekliyoruz. Çünkü  tüm oyuncuların ailesi var. İnşallah bu takımı sezon sonunda  ligde tutacağız. Çarşamba günü zorlu bir maç var deplasmanda . Kırşehir bizim rakibimiz olan takım. 6 puanlık maça gidiyoruz.  İlk yarının bitimine 3 maçımız kaldı.  9 puana talibiz. 3 maçta 9 puan yaparsak emin olun önümüz açılacak. Burası  Zonguldak Kömürspor. Ben yıllarca bir çok takımda oynadım. Burası küçük bir camia  değil. Biz dahil bunun herkes  farkına varsın. Bu takımı kurtarılmak için eminden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu mücadelemizde bizi yalnız bırakmasınlar yeter”

Kaynak: Ercan Aygün