AK Parti Çevre Şehir Kültür Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, “Bu kapsamda bugün Zonguldaktayız. Çok güzel çalışmalar yapılmış. Yapılacak daha çok güzel şeyler var. Belediye başkanlarımız çok azimli şekilde çalışıyorlar. Güzel hizmetler yapacaklarına inanıyoruz biz”dedi.

AK Parti Çevre Şehir Kültür Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, Karadeniz Bölge Sorumlusu Ceyhun Eraslan beraber bir dizi ziyaretler için Zonguldak’a geldi.

Maden müzesi, Gökgöl mağarası, Zonguldak Belediyesi, Kilimli Belediyesi, AK Parti Kilimli İlçe Teşkilatını ziyaret eden Yılmaz ve Eraslan, son olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti İl Çevre Şehir Kültür Başkanı Züleyhan Arıman ve İl Yürütme Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Yılmaz; ‘Zonguldak’ta 3 yılda güzel yatırımlar yapılmış’

AK Parti Çevre Şehir Kültür Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, Zonguldak’ta 3 yıldır güzel yatırımların yapıldığını söyleyerek, “
Çevre Şehir Kültür Genel Başkan Yardımcısı Serpil Yılmaz ben. Aynı zamanda MKYK üyesiyim. Karadeniz bölge sorumlusuyum. Bölge uzmanımızla beraber illerimizi ziyaret ediyoruz. Çevre Şehir Kültür Alanında 20 yıldır çok ciddi yatarımlar yapıldı. Bunlarla ilgili gidip şehirlerimiz de illerimiz de ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Son durumlarla ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yapılan yatırımlar ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler alıyoruz. Ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda bugün Zonguldaktayız. Çok güzel çalışmalar yapılmış. Yapılacak daha çok güzel şeyler var. Belediye başkanlarımız çok azimli şekilde çalışıyorlar. Güzel hizmetler yapacaklarına inanıyoruz biz. Çok güzel projelerden bahsettiler. Kaybedilmiş yıllar var. Bunları telafi etmek lazım. AK Parti olarak belediyecilikte artık farklı noktaya ulaştırdık belediyelerimizi. Altyapı sorunlarımızı bir çok şehirde çoktan halettik. Üst yapılarda da bir çok illerde bir çok şeyi hayata kazandırıyoruz. Zonguldak’ta 3 yılda çok güzel şeyler yapılmış. Belediye Başkanımız da daha güzelleri ortaya koymak için mücadele ediyor. Allah yardımcısı olsun. Güzel projeler. Şehircilik anlamında da güzel projeler. Merkez’de de biraz dolaşma fırsatımız oldu. İlçelerimize de gittik. İnanıyorum ki kısa süre içerisinde bir iki yıl içerisinde Zonguldak’ın çehresi baya değişecek. Sanayi ve truzim kenti olarak kendinden söz ettirecek”diye konuştu.

Tosun; ‘Zonguldak çok güzel bir şehir haline gelecek’

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Zonguldak’ta yapılanları ve eskileri görüyor.İnşallah bunları biz yerel seçimlerden sonra Başkanımızın da gayreti ile çoğunu tamamlandık ve tamamlamaya çalışıyoruz. Kendisi bayadır partimize hizmet ediyor. İl Başkanlıkları, İlçe Başkanlıkları, Meclis üyelikleri. Başkanımızın da çok büyük destekleri var. Filyos projesi ile birlikte Zonguldak çok güzel şehir haline gelecek. Ben kendilerine hoşgeldiniz diliyorum. Çevre Kültür Başkanımız Züleyha Arıman’la beraber ziyaretlerini yaptılar. Başkanımıza tekrar hoşgeldiniz diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi