AK Parti Merkez İlçe Haftalık Yönetim Kurulu toplantısını Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek Başkanlığında gerçekleştirdi. 

Karaman Belde Belediye Başkanı Servet Üstün ve Belde Teşkilatının katılımı ile gerçekleşen toplantı gündeme dair konuların değerlendirmesi ile gerçekleştirdi.  

Ayrıca toplantıda İlçe Koordinatörü Fatih Kazancı ve Koordinatör Yardımcısı Fahri Ata hazır bulundular. Karaman Belde Belediye Başkanı Servet Üstün Belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Son olarak söz alan Merkez İlçe Başkanı Ayçiçek " Merkez İlçe Teşkilatı olarak "YüzYüzeYüzGün" programlarımız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Himmetoğlu, Osmanlı ve Kabalaklı Köylerimiz, Cumartesi günü Zonguldak Milletvekilimiz Hamdi Uçar ile birlikte Kumtarla, Alancık ve Kardeşler Köylerimizde muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik.
Cuma günü en önemli konumuz Ankara'da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak Türkiye Yüzyılı Vizyonu olacaktır. Gelecek nesillere emanet bırakacağımız yüzyıl için hedeflerimizi halkımız ile paylaşacağız. Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatımız da Tüm İl ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte "Türkiye Yüzyılı Vizyonu" için yola çıkmaya hazırdır. İnşallah Cuma günü ülkemiz geleceği için bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. dedi. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi