29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında kortej yürüyüşüne katılan tek sendika Eğitim İş'di.

Eğitm İş Şube Başkanı Kamuran Çataklı ve Eğitim iş yöneticileri ve üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na tam kadro kortej yürüyüşüne katılarak büyük takdir topladı.

Eğitim İş Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Çataklı "Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, “Türkiye Cumhuriyeti, kıymetli evlatlarının elinde daima yükselecek, ebediyen yaşayacaktır” diyerek Cumhuriyet'e her koşulda sahip çıkılması ve Cumhuriyet'in yeni başarılarla geleceğe taşınması konusundaki sorumluluklarımızı hatırlatmaktadır.
Atamızın emaneti olan cumhuriyetimizi ve  değerlerini  sonsuza kadar yaşatmak azim ve kararlılığı gösteren Eğitim İş Zonguldak Şubesi olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun  99. yıl dönümünde sorumluğumuzun bilincindeyiz ve alanlardayız.Görüldüğü gibi hem emek mücadelesi yönüyle hem de  Atatürk’ün bizlere emanet ettiği değerleri koruma yönünde Eğitim sendikası olarak üzerine düşeni yapmakta, kararlı duruşu her türlü zorlamalara ve dayatmalara rağmen kimseden talimat almadan sergilemektedir. 
Başöğretmen Atatürk'ün yolundaki eğitim neferlerinin bir araya gelerek var ettiği Eğitim-İş olarak, tarihsel sorumluluğumuzu biliyor ve yerine getirmeye ant içiyoruz.
 Bu ülkenin yarınları olan evlatlarımızı  Cumhuriyet'in koruyucuları olarak yetiştireceğiz.
Bu duygular ve coşkuyla tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor,   Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz."dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi