Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile CHP Grup Başkanvekili Atınç Kayınova arasındaki polemik devam ediyor.Her iki taraftan yapılan açıklamalar kamuoyunda    geniş yankı uyandırıyor. Kayınova'nın ZGC ziyaretinde yaptığı açıklamalara Alan, Belediye Meclisi sonrasında sert tepki göstermişti.

KAYINOVA HASTANEDE ALAN'I BEKLEDİ

Başkan Selim Alan kendisine 'Çömez, beceriksiz ve basiretsiz başkan' diyen Atınç Kayınova'yı son "2 aydır psikolojisi bozuk ruhsal ve duygusal çöküntü içinde" şeklinde eleştirmişti.CHP Grup Başkanvekili Atınç Kayınova'da yeni Atatürk Devlet Hastanesi'nin önünde Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı bekleyerek,"Ben geldim başkan ortada yok.Selim kardeşim sen Zonguldak’ın dertleriyle uğraş.Atınç Kayınova doğruları söyleyince canın sıkılıyor."dedi.

ALAN: O BEKLEMEYE DEVAM ETSİN

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da Atınç Kayınova'nın hastane önünde beklemesine yanıt verdi.Alan,"Psikiyatri servisi sitedeki ek binada. Benim bildiğim bu tarafta psikiyatri servisi yok. O beklemeye devam etsin daha çok bekler. Allah onun düştüğü duruma kimseyi düşürmesin" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi