Ankara'da kurulu bulunan Batı Karadeniz Birliği'nim Genel Başkanı Tuncay Gençer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ziyaret etti.
Ziyareti değerlendiren Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer, "Meclise Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek kendisine Batı Karadeniz Birliği olarak yaptığımız çalışmaları ve lobi faaliyetlerini anlatma fırsatı buldum. Aralarında Zonguldak, Bartın ve Karabük'ün bulunduğu toplam 7 ilin Federasyon ve derneklerinin bir araya gelmesiyle oluşturulan Batı Karadeniz Birliğinin Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu Sayın Cumhurbaşkanımıza ifade ettim. Sayın Cumhurbaşkanımız yaptığımız çalışmaları takdirle karşıladığını ifade ederek bizleri kutladı. Sayın Cumhurbaşkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Zonguldak'ımız Batı Karadeniz bölgemizin kalkınması gelişmesi için Batı Karadeniz Birliği olarak biz elimizden birini yapmaya devam edeceğiz. Karadeniz'de Zonguldak açıklarında bulunan doğalgaz ile birlikte Türkiye'nin yeniden Zonguldak parlayan yıldızı durumuna geldi. Doğalgaz ile birlikte Filyos projesi ile birlikte zonguldak'ımız Batı Karadeniz bölgemiz daha da büyüyecek gelişecek kalkınacak. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.
Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye takdim edildi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi