Katıldığı canlı yayında, "35 yıldır halk memnun. Aynı şeyleri vaad ediyoruz, hiçbirini de yapmıyoruz ama halk memnun. Halk bizi seçiyor, yapmadan kazanıyoruz” ifadesini kullanan CHP İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl Parti disiplin kuruluna sevk edilecek.

CHP İl Başkanı Murat Pulat Nezih Anıl'ın Bu sözlerine sert tepki gösterdi ve hakkında geriye yapılacak şeklinde konuştu.

"KENDİSİNİ DİSİPLİNE SEVK EDİYORUZ"

CHP İl Başkanı Murat Pulat, "Tabii ki arkadaşımın söylediği yakışık olan şeyler değil. Dediği gibi bir şey olsa söz olsa zaten CHP orada kaç dönemdir belediye başkanlığını kazanıyor. Yani bu biraz boşta kalan bir söz olmuş. yakışmamış ve  kendisi hakkında gerekli idari işlemler yapılacaktır. İdari yaptırım uygulanacak, parti içi disiplin kuruluna sevk edilecektir

"İHRACINA DİSİPLİN KURULU KARAR VERECEK!"

İhraç söz konusu olabilir mi sorusuna ise il başkanı Murat Pulat, " Ona ben karar veremem bu disiplin kurulunun yetkisinde olan bir durumdur" dedi

"BASIN AÇIKLAMASI YAPARKEN DAHA DİKKATLİ OLUN UYARISI..."

Partilileri  basın açıklaması konusunda da uyaran İl Başkanı Murat Pulat, "Konuştukları şeylerin gerçekçi olmasına dikkat etmeleri gerekiyor. Birbirimizi eleştirerek nereye gideceğiz, birbirimizi eleştirerek yıpratmamamız gerekiyor yakışıkalan şeyler değil bunlar ve arkadaşlarımız da duyarlı olmaya davet ediyoruz"ifadesini kullandı.

"CHP'DEN DEVRİM DURAL, ŞEREF KÖKTÜRK VE UĞUR LİKOĞLU BAŞVURU YAPTI..."
İl başkanı Murat Pulat şu ana kadar Devrim Dural, Şeref Köktürk ve Uğur Likoğlu şu ana kadar resmi olarak milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptılar. ayrıca bugün kamu kurumlarından istifa da son günü bir çok arkadaşımız da milletvekili aday adaylığı için başvuracak pazartesi her şey daha da netleşecek" ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi